OVER KUIPER PEKELA

Kuiper Grondverzet en zeeftechniek is reeds 20 jaar specialist op het gebied van verhuur van grondverzetmachines. Gedurende deze periode is het bedrijf uitgegroeid tot een betrouwbare partner bij het uitvoeren van GWW projecten, tevens hebben wij ruime ervaring in het aanleggen van tuinen, mechanisch reinigen van grond enz.

Onze inzet beperkt zich niet tot de eerder genoemde werkzaamheden. Ook voor de levering en inname van puin en grond kunt u een beroep doen op Kuiper Grondverzet en Zeeftechniek. Dankzij het zeer uitgebreide materieelbestand, de 24 uurs service en het vakbekwame personeel kan Kuiper altijd aan uw aanvraag voldoen. Gezien onze jarenlange ervaring menen wij u van een goed advies te kunnen voorzien. Wanneer u dat wenst staan wij ook op de werkplek zelf met raad en daad terzijde. In overleg met u selecteren wij dan het voordeligste en meest geschikt in te zetten materieel voor uw project.

KUIPER PEKELA

Kuiper Pekela

Tilstraat H31
9663 TB Nieuwe Pekela

M: 06-54924232
E: info@kuiperpekela.nl
W: www.kuiperpekela.nl

Kuiper Pekela: Is reeds 20 jaar grondverzetspecialist specialist in het uitvoeren van GWW projecten Heeft een periodiek gekeurd machinepark Is VCA gecertificeerd specialist in het mechanisch reinigen van grond is tevens uw partner voor opslagruimte beschikt nog over enkele garageboxen